Varaus- ja peruutusehdot

Irtovuorot

Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 10 tuntia ennen pelivuoron alkua. Varauksen voi kuitenkin "perua" / laittaa myyntiin, vaikka varauksen alkamiseen olisi alle 10 h. Tällöin vuoro laskutetaan alkuperäiseltä varaajalta niissä tapauksissa, joissa peruttua vuoroa ei varata toisen pelaajan toimesta. Mikäli peruttu vuoro varataan toisen pelaajan toimesta, ei alkuperäinen varaaja ole velvollinen maksamaan perumaansa vuoroa.

Varauksen voi perua omilla tunnuksilla Omat varaukset -sivulta tai puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina. Sähköpostitse tehtyjä perutuuksia emme voi valitettavasti huomioida.

Mikäli vuoroa ei ole maksettu kokonaan tai peruttu ajoissa, niin se laskutetaan varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 5,00 €. Vuoron varaaja on velvollinen maksamaan koko vuoron hinnan.

Vakiovuorot

Vakiovuoro on voimassa koko sisäpelikauden (n. 15.8. - 31.5.).

Vakiovuorosopimus on määräaikainen sopimus eikä sitä voi siten lopettaa kesken sopimuskauden. Sopimus voidaan kuitenkin keskeyttää erityistapauksissa (paikkakunnalta muutto, pitkäaikainen sairastuminen) palveluntarjoajan suostumuksella. Näissä tapauksissa sopimuksen irtisanomisaika on 1kk ja palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa käytetyistä vakiovuorotunneista irtovuorojen hinta.

Sopimuksen tekijä ja allekirjoittaja vastaa vakiovuoron maksuista sen voimassaolokaudelta. Vakiovuorot laskutetaan vakiovuorosopimuksen mukaisesti.

Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden peruuttaa yksittäisiä pelivuoroja esim. kurssi- tai kilpailukäyttöön. Peruutuksesta ilmoitetaan mahdollisimman hyvissä ajoin. Peruutetusta vuorosta ei peritä vuokraa ja jo maksetusta vuorosta hyvitetään täysi hinta.

Vuokraaja, joka peruuttaa vuoronsa viimeistään 24 h ennen vuoron alkua, saa hyvityksenä sitä vastaavan pelivuoron tuntipankkiin. Myöhemmin peruutettua vuoroa ei hyvitetä, ellei sitä saada edelleen myydyksi. Peruutuksen voi tehdä Omat varaukset -sivulta tai puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina. Sähköpostitse tehtyjä perutuuksia emme voi valitettavasti huomioida.